Huolto ja korjauspalvelut Himangalla

Huolto ja korjaus

 

 

Marive Oy:n korjaamo sijaitsee Hillilässä (Himangalla). Korjaamolla on kaksi vakituista työntekijää. Mika on ollut palveluksessamme jo vuodesta 1996 asti. Hänellä on laaja ja vankka työkokemus erilaisista koneista, laitteista ja autoista.Ville valmistui oppisopimuksella keväällä 2016 ajoneuvoasentajaksi ja hänestä on Mikan perehdytyksellä tullut laajan tietämyksen omaava asentaja. Huollamme mm. henkilö- ja pakettiautoja, työkoneita ja traktoreita.

Korjaamolla on ajanmukaiset koneet, kuten AutoCom-vikadiagnoosilaite ja ilmastointilaitteen huoltolaite, sekä monipuolinen tarvikemyymälä, joka kattaa mm. polttimot, laakerit, suodattimet, lasinpyyhkijäin sulat, pultit, ym. Tilauksesta saat jo seuraavalle päivälle laajan valikoiman varaosia. Neste Oilsin moottori- ja voiteluaineet löydät myös korjaamolta suoraan hyllystä.

Marraskuussa -13 hankimme toisen autonostimen, joten pystymme ottamaan useamman auton yhtäaikaa työn alle. Nostimet mahdollistavat myös paketti- ja asuntoautojen huoltamisen ja korjaamisen.

Lokakuussa -14 palvelutarjontamme lisääntyi. Ritva alkoi tekemään autojen sisäpesuja Autoglymin tuotteilla ja painehuuhtelulaitteella. Autojen sisäpesut tapahtuvat Mariven tiloissa omassa yksikössä. Lisäksi hän voi pestä kangassohvat ja -tuolit, kokolattiamatot ja isot matot painehuuhtelulaitteella. Näihin tarkoituksiin on oma tekstiilipesuaine. Nämä pesut tapahtuvat asiakkaan kotona. Kysy tarkemmin Ritvalta näistä, puh. 040-557 1685.

Keväällä 2015 lisäsimme palvelujamme autojen ulkopuoliseen puhdistukseen. Pesemme, vahaamme ja kiillotamme autosi puolestasi. Kiillotus tapahtuu koneellisesti ja sillä poistuvat myös pintanaarmut. Vahaukset tehdään käsin. Autot suorastaan säihkyvät kiillotuksen ja vahauksen jälkeen.

Olemme Autoglymin virallinen käsittelypiste!

Keväällä 2016 tuotevalikoimaamme tulivat renkaat ja rengastyöt.Valikoimastamme löydät kaikki merkit. Eli nyt saat kaikki autonhuoltoon ja -korjaukseen tarvittavat palvelut meiltä!

NOUTO - HUOLTO - PALAUTUS (noudamme autosi veloituksetta kotoa ja palautamme sen takaisin huollettuna)

Korjaamo on avoinna arkisin ma-pe klo 7.30 - 16.00 (muulloin sop. mukaan)
Mikan ja Villen tavoitat korjaamolta numerosta (06) 876 358 ja Ritvan numerosta 040-557 1685.

 

Mittatilaustyöt, rauta ja rakennetyöt

Mittatilaustyöt, rauta- ja rakennetyöt, hitsaus

 

 

Vuosien saatossa asiakkaille on valmistettu monia erilaisia rautarakennetöitä. Mm. siiloja perunapakkaamoille, harjakoneita, perunalaatikon kuljetuslavetteja, koneenkuljetusalustoja ja vaihtolavoja omiin tarpeisiin ja asiakkaille.

Copyright Marive Oy - WebDesign Raumankarin Mainos - Tekninen toteutus PVP Oy